Liberia

View listings

liberia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Liberia

Fastighet till salu i Liberia

Republiken Liberia är en västafrikansk stat som gränsar till norra Sierra Leone och Guinea och öster med Elfenbenskusten. Det har nyligen plågats av två inbördeskrig som har gjort hundratusentals flyktingar expatrierade och förstört den liberianska ekonomin.

Dess huvudstad är Monrovia

Liberia är ett land som grundades av befriade slavar, och idag bär Liberia örnen av flera civila krig, kupor, politiska revolutioner och maktkampar, för att inte tala om den förödande Ebola-epidemin.

Den ekonomiska och politiska situationen är inte stabil och det gör det svårt för investerare som är intresserade av fastigheter till salu i Liberia. Situationen är inte bättre för lokalbefolkningen som ständigt växer och med allt mer hotande bostadsbehov.

Säkert är det bästa stället att hitta egendom till salu i Liberia Monrovia där över en miljon liberianer bor. Den största staden i landet är ett livligt ställe där regeringen försöker möta kraven på de nödvändiga bostäderna.

Gbarnga är en annan intressant stad där man letar efter fastigheter till salu i Liberia. Det kan bara se ut som en nedslagen stad i Liberia, men det är hem till University of Cuttington; en av de mest prestigefyllda i landet i mer än ett sekel.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB